Wisseldagen

Op ons park werken we met vaste wisseldagen voor de vakantiewoningen. Deze zijn op maandag en vrijdag. Dit zijn de enige mogelijke dagen om in- en uit te checken. De prijs zal niet veranderen wanneer u een dag later arriveert of een dag eerder vertrekt.

Inchecken

Bij aankomst kunt u vanaf 15:00 inchecken bij de receptie van Recreatiepark Bloemketerp, deze is te vinden aan de achterzijde van het gebouw. Bij het inchecken ontvangt u de sleutels en een welkomstboekje met informatie over uw verblijf. Zo zitten hier ook de huisregels in, lees deze goed door!

Bij het inchecken vragen we u een machtigingsformulier in te vullen als borg. Mocht u de woning beschadigd achter laten dan kunnen we u vragen een bedrag van maximaal €150,00 over te maken. Vijf dagen na uw vertrek vernietigen we dit formulier wanneer de woning netjes achter gelaten is.

Uitchecken

Bij het verlaten van de vakantiewoning vragen we u om vóór 10:00 de sleutels weer in te leveren bij de receptie. We vragen u de woning netjes achter te laten door de volgende dingen te doen:

  • Haal het beddengoed van de bedden af en leg dit in de hal van de woning
  • Breng het vuilnis naar de desbetreffende containers op het park
  • De keukenkastjes en koelkast dienen ontdaan te zijn van etenswaren en dergelijke
  • De afwas dient te zijn gedaan of in de vaatwasser op het juiste programma aan te staan zodat wij deze kunnen legen

Mocht u eerder vertrekken dan dat de receptie open is, dan kunt u de sleutels inleveren door deze in de buis aan de buitenkant van de receptie te doen.