Het sanitairgebouw

Direct aan de kampeervelden van de camping vindt u de sanitaire voorzieningen van Recreatiepark Bloemketerp. Het sanitairgebouw is ruim ingericht en beschikt over voldoende toiletten, douches, wasbakken, een washok met wasmachine en droger en een invalide badkamer.

Door middel van de code die u bij aankomst ontvangt bij de receptie, zijn de deuren van het sanitairgebouw te openen en zal dit een ieder genoeg privacy bieden. Voor het gebruik van het invalide badkamer zijn sleutels bij de receptie te verkrijgen.

Aan de rechterzijde van het sanitairgebouw bevindt zich een washok dat beschikt over een wasmachine en een droger. Bij de receptie is het mogelijk om wasmunten tegen een prijs van €4,00 per stuk te verkrijgen, voor één droog- of wasbeurt. De wasmiddel is inbegrepen en zal automatisch toegevoegd worden wanneer u de wasmachine opstart.

De recreatiepas

Bij aankomst op onze camping zult u een recreatiepas ontvangen bij de receptie. Het warme water voor zowel de douches als de afwas kunt u met behulp van deze kaart activeren.

Bij aankomst ontvangt u een recreatiepas met daarop €5,00 saldo waarmee u 25 minuten kunt douchen tegen een tarief van €0,20 per minuut. Daarnaast vragen we u bij aankomst €5,00 borg te betalen voor de douchepas. De pas zal worden geactiveerd wanneer de recreatiepas in de houder gezet wordt, zie hiervoor onderstaande afbeelding. De houder zal in code cijfers aangeven hoeveel saldo op de pas staat, en elke minuut zal deze aftellen.

Mocht u de recreatiepas willen opwaarderen kunt u dit bij de receptie tussentijds laten doen tegen elk gewenst bedrag. Het overgebleven saldo zal u bij vertrek, samen met de borg, retour ontvangen.

Wist je dat?

Al het warme water in ons sanitairgebouw wordt verwarmt met behulp van … zonneboilers. Daarnaast beschikt elk vakantiehuisje over een eigen zonneboiler waarmee het water verwarmt wordt.