Komt u in één van onze gezellige vakantiehuisjes overnachten? We vragen u de huisregels van te voren goed door te lezen om calamiteiten te voorkomen. U zult de huisregels bij aankomst nogmaals ontvangen in het welkomstboekje.

Veiligheid

In al onze huisjes zijn brandblussers, blusdekens en rookmelders aanwezig. De brandblusser en het blusdeken zijn te vinden in de keuken van de woningen. Daarnaast is het verboden te roken in de vakantiewoningen om mogelijk gevaar te voorkomen.

In geval van nood is het noodnummer 112. Bij de ingang van het park hangt eventueel de telefoonnummer van het parkmanager.

Verbruik:

Milieuvriendelijkheid speelt een grote rol bij Recreatiepark Bloemketerp. Er liggen honderden zonnepanelen op de daken en het water wordt verwarmd door middel van waterboilers. Helpt u ons ook mee zo milieubewust mogelijk te zijn? Houd de ramen van de woning dicht wanneer u de verwarming aan heeft staan. Wees zuinig met het gebruik van gas, water en elektra. Doe bijvoorbeeld de verlichting van de woning uit wanneer u niet thuis bent.

Schoonmaak

We vragen u de woning netjes achter te laten en de volgende dingen te doen voor vertrek;

  • Haal het beddengoed van de bedden af en leg dit in de hal
  • Breng het vuilnis naar de desbetreffende containers op het park
  • De keukenkastjes en koelkast dienen ontdaan te zijn van etenswaren en dergelijke
  • De afwas dient te zijn gedaan of in de vaatwasser op het juiste programma aan te staan zodat wij deze kunnen legen

Gedrag

We verwachten fatsoenlijk gedrag van onze gasten. Wees geen overlast naar andere parkgasten en respecteer elkaar. We vragen u bij overlast contact op te nemen met de receptie van het park. Mocht de receptie gesloten zijn kunt u terecht bij het restaurant of de sportschool.