Klantenservice
0517 39 50 99

Weekendje Weg Friesland

Wilt u een weekendje weg in Friesland? Franeker is een historische stad die toeristen veel te bieden heeft. De stad is zeer centraal gelegen zodat u gemakkelijk andere Friese bestemmingen kan bezoeken. Recreatiepark Bloemketerp is rustig gelegen in Franeker, op loopafstand van het historische stadscentrum waar u naast leuke winkels ook vele bezienswaardigheden treft.

Franeker; de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg in Friesland

Franeker is de ideale uitvalsbasis om het mooie Friesland te verkennen tijdens een weekendje weg. Naast alles wat Franeker zelf te bieden heeft, kunt u ter voet, fiets, boot of auto heel gemakkelijk de Friese omgeving verkennen. Havenstad Harlingen ligt om nog geen 10 minuten autorijden van ons vakantiepark. Vanuit hier neemt u ook de boot richting de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland. Vanwege de korte reistijd kunt u prima een dagje plannen naar de eilanden. Ook de Friese hoofdstad Leeuwarden is binnen 20 minuten rijden te bereiken. De stad leent zich uitstekend voor een heerlijk dagje shoppen. Voor een dagje strand rijdt u in een half uur naar badplaats Makkum. Houdt u van fietsen of wandelen dan hebben wij verschillende wandel- en fietsroutes voor u klaar liggen zodat u de prachtige natuur van Friesland kunt ontdekken.

Franeker, de Ster van de Elfsteden

Franeker is één van de bekende Elfsteden in Friesland. Onze stad wordt niet voor niets de Ster van de Elfsteden genoemd. Deze bijnaam is te danken aan de rijke historie van de stad en geeft een knipoog naar de meest populaire "attractie" in Franeker; het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. Maar daarnaast heeft Franeker nog veel meer te bieden zoals prachtige bolwerken met daarop het Korendragershuisje en verschillende theehuisjes, historische panden zoals het Franeker Stadhuis in renaissance stijl en diverse musea zoals Museum Martena en het Kaatsmuseum. Kortom, voor een weekendje weg vol cultuur gaat u naar Franeker.

Boek een vakantiehuis of campingplaats voor uw weekendje weg

Op ons vakantiepark in Friesland heeft u de mogelijkheid te verblijven op onze 4 sterren camping of in één van onze vakantiehuizen. U heeft de keuze uit een studio, 2 persoons vakantiehuis met slaapkamer, 6-8 persoons vakantiehuis of een 8-10 persoons vakantiehuis. Tijdens uw verblijf op ons park kunt u gebruik maken van onze vele faciliteiten, waaronder:

  • Subtropisch zwembad
  • Sportcentrum
  • Bowling
  • Restaurant
  • Snackbar
  • Indoor speelparadijs Monkeytown
  • Wellness
  • Kanoverhuur
  • Fietsverhuur

* voor sommige faciliteiten geldt een vergoeding.

Boek nu een accommodatie op ons recreatiepark voor een heerlijk weekendje weg in Friesland.

Reserveer nu