Klantenservice
0517 39 50 99

Vakantiepark Friesland

Vakantiepark Bloemketerp is hét leukste vakantiepark van Friesland. U kunt in één van onze vakantiewoningen of op onze camping verblijven. Ons park is rustig gelegen, nèt naast het historische stadscentrum van Franeker. U wandelt binnen 5 minuten het gezellige winkelcentrum binnen waar u naast leuke winkels, ook vele bezienswaardigheden treft. Het meest populair is het oudste, nog werkende Planetarium ter wereld van Eise Eisinga. Een bezoekje aan dit museum is meer dan de moeite waard voor jong en oud.

Vakantiepark met zwembad én speelparadijs

Voor zowel de actieve vakantieganger als de rustzoeker bieden wij volop faciliteiten op ons vakantiepark. De kinderen vermaken zich uitstekend in ons indoor-speelparadijs Monkeytown, in de speeltuin buiten, op de bowlingbaan of in het naastgelegen subtropisch zwembad. Volwassenen kunnen zich uiteraard ook uitleven op de bowlingbaan en in het zwembad, maar daarnaast hebben wij een groot sportcentrum met o.a. een ruime fitnesszaal, 2 squashbanen en een racquetballhal. Wilt u ontspannen dan kunt u gebruik maken van de sauna, infraroodcabine of de massagestoelen. Tegen betaling kunt u bij onze wellness collega's een massagebehandeling boeken.

Bloemketerp; het vakantiepark voor een vakantie in Friesland

Franeker is de ideale uitvalshoek om Friesland te verkennen. Naast het vele moois dat Franeker zelf te bieden heeft, kunt u ter voet, fiets, boot of auto heel gemakkelijk de Friese omgeving verkennen. Havenstad Harlingen ligt om nog geen 10 minuten autorijden van ons vakantiepark af en ook Culturele Hoofdstad Leeuwarden is binnen 20 minuten rijden te bereiken. Voor een dagje strand rijdt u in een half uur naar badplaats Makkum. Houdt u van fietsen of wandelen dan hebben wij verschillende wandel- en fietsroutes voor u klaar liggen zodat u de prachtige natuur van Friesland kunt ontdekken.

Reserveer NU