Klantenservice
0517 39 50 99

Vakantie in Friesland

Friesland wordt jaar in jaar uit uitgeroepen tot Best Gewaardeerde Vakantieprovincie van Nederland. En dat is niet voor niets! De prachtige natuurrijke omgeving en rijke cultuur staan garant voor een fantastische vakantie. Op vakantie in Friesland is ieder seizoen leuk. Zomer, herfst, winter of lente. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen charme.

Franeker, Friese Elfstedenstad

De Friese Elfstedenstad Franeker is absoluut de moeite waard. Wie door het historische stadscentrum wandelt zal zien dat er nog veel oude elementen bewaard zijn gebleven. Het meest bekend is ongetwijfeld het Eise Eisinga Planetarium. Het oudste, nog werkende, planetarium ter wereld is zelfs genomineerd voor de Werelderfgoedlijst. Maar naast dit prachtige museum, zijn er nog veel meer bezienswaardigheden zoals het Bolwerk met theehuisjes, het in Renaissance stijl gebouwde stadhuis en het Martena Museum. Bij Vakantiepark Bloemketerp hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u klaar liggen, en zelfs een GPS Puzzeltocht die u op leuke wijze meer leert over de rijke historie.  

Verken Friesland

Voor een vakantie in Friesland, is Franeker de ideale uitvalshoek. Naast het vele moois dat Franeker zelf te bieden heeft, verkent u de Friese omgeving heel gemakkelijk ter voet, fiets, boot of auto. De gezellige havenstad Harlingen ligt om nog geen 10 minuten autorijden van ons vakantiepark af en ook Culturele Hoofdstad Leeuwarden is binnen 20 minuten rijden bereikbaar. Voor een dagje strand rijdt u in een half uur naar badplaats Makkum. Voor de actievelingen onder ons is een fietstocht naar de Zeedijk ook een absolute aanrader.

Op vakantie in Friesland?

Wilt u ook graag genieten van een vakantie in Friesland? Een verblijf op ons vakantiepark staat garant voor een onbezorgde vakantie. Of u nu houdt van een actieve vakantie of liever heerlijk tot rust komt. Bloemketerp heeft alle faciliteiten in huis om het u naar uw zin te maken. Boek nu uw verblijf in één van onze vakantiewoningen of op onze camping.

Reserveer NU