Klantenservice
0517 39 50 99

Vakantie in Friesland: de omgeving

Vakantie vier je in Friesland! Het is dé vakantie provincie van Nederland. Ieder jaar komen er meer bezoekers naar de waterrijke provincie om te genieten van de afwisselende natuur en de weidse uitzichten. Ook op cultureel vlak heeft de Friesland veel te bieden.

Vakantiewoningen in Friesland

Op het ruim opgezette recreatiepark Bloemketerp staan 21 vakantiewoningen. Dit zijn accommodaties van 2 tot 10 personen. De vakantiewoningen zijn comfortabel en modern ingericht. Op Bloemketerp zijn er naast de vakantiewoningen ook ruim 100 kampeerplaatsen. 

De Friese Elf Steden zijn uitstekend bereikbaar vanuit Franeker en bieden daarmee een cultureel programma voor meerdere dagen. En vergeet ook zeker niet het havenstadje Harlingen dat vlakbij ligt. Veel steden en bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar op de fiets. Wij hebben dan ook diverse fiets- en wandelroutes voor u klaarliggen.

In Franeker en omliggende dorpen en steden worden in de zomerperiode veel braderieën/rommelmarkten georganiseerd. Zo zijn er tijdens de zomervakantie in Leeuwarden wekelijks op donderdag de Skeve Toren Dagen. Elke woensdag is er een toeristenmarkt in Workum.

Tips voor activiteiten voor een vakantie in Friesland

Reserveer direct een vakantiehuis of kampeerplaats en verzeker uzelf van een heerlijke vakantie.

Neem contact op