Klantenservice
0517 39 50 99

Camping Friesland

Kamperen op Bloemketerp, een heerlijk vakantiepark in Friesland. Kamperen op recreatiepark Bloemketerp

De keuze is groot, wanneer het aankomt op campings in Friesland. Recreatiepark Bloemketerp biedt u een heerlijke camping, in een fijne omgeving en centraal gelegen in Friesland. Schoon, ruim opgezet, diverse faciliteiten en genoeg te doen in de omgeving. Eigenlijk alles wat u zoekt, nietwaar?

Vier sterren camping Friesland

Onze vier sterren familie camping in Friesland wordt hoog gewaardeerd door de ANWB en het Duitse ADAC. De kampeerplekken zijn ruim opgezet en we bieden ook speciale voorzieningen voor campers.

Comfortabel kamperen in Friesland

De familiecamping op ons vakantiepark beschikt over 100 comfort plaatsen allen voorzien van water en een aansluiting voor kabel televisie. Voor campers is een apart veld met verharde ondergrond.
De campingplaatsen zijn allen voorzien van:

  • Water
  • Elektriciteit
  • En een aansluiting voor kabeltelevisie

Camping faciliteiten

Gasten maken gratis gebruik van het sportcentrum met o.a. fitness, massagestoelen, groepslessen en squash (voor gasten met een ACSI pas is er een kleine bijdrage van toepassing) voor een gereduceerd tarief van het naastgelegen subtropisch zwembad en speelparadijs Monkeytown. U vindt twee supermarkten om de hoek van de camping en ook het historisch stadscentrum met vele winkels en bezienswaardigheden ligt op loopafstand. Meer informatie over de campingfaciliteiten vindt u hier.

Camping Cards

In het voor-en naseizoen accepteren wij de volgende Camping Cards:

  • ACSI (niet geldig van 5 juli tot 26 augustus)
  • Camping Key Europe
  • ADAC Camping Cards

Twijfel niet langer, maar garandeer u zelf van een heerlijke vakantie!

Campingplaats reserveren